YKS’ye girecekler dikkat: Öğrenciler için hafta sonu açık olacak

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrencilerin ihtiyaç duyacakları belgeleri alabilmesi amacıyla, nüfus müdürlükleri 8-9 Haziran'da açık bulundurulacak

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2024 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2024 12:11
Kaynak: AA
YKS’ye girecekler dikkat: Öğrenciler için hafta sonu açık olacak

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek olan öğrencilerin ihtiyaç duyacakları belgeleri alabilmeleri için nüfus müdürlükleri hafta sonu da hizmet verecek. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre, sınav merkezi olan il ve ilçelerde bulunan nüfus müdürlükleri 8 Haziran Cumartesi günü 07.00-17.00 ve 9 Haziran Pazar günü 07.00-15.30 saatleri arasında açık olacak.

Açıklamada öğrencilerin vakit kaybı yaşamamaları için sınava giriş belgesini yanlarında bulundurmaları ve müracaatlarını bu belgeyle yapmaları gerektiği vurgulandı. Randevu almadan gerçekleştirilecek işlemlerde, öğrencilerin sınav öncesinde gerekli belgeleri alabilmeleri için özen gösterileceği belirtildi.

Nüfus müdürlüklerinin hafta sonu da hizmet vererek öğrencilerin sınav öncesi işlemlerini kolaylaştırmayı amaçladığı ifade edildi. Ayrıca açıklamada, sınava girecek olan tüm adaylara başarılar dileyen bir ifade de yer aldı.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.