TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Mersin İl Emniyet Müdür Kamil Karabörk kimdir, kaç yaşında?

Resmi Gazete'de duyurulan atama kararlarına göre, 4 ilin il emniyet müdürünün değiştiği belirtildi. Bu değişikliklerden biri de Mersin'de yaşandı. Eski İl Emniyet Müdürü Mehmet Arslan'ın görevden alınmasının ardından, bu göreve Kayseri'de önceki görevde bulunan Kamil Karabörk getirildi. Peki, Mersin'in yeni İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2024 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2024 10:08
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yeni Mersin İl Emniyet Müdür Kamil Karabörk kimdir, kaç yaşında?

Resmi Gazete'de yer alan bilgilere göre, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'ın görevden alındığı bildirildi. Mehmet Aslan'ın yerine ise Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ün Mersin İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanmasına karar verildi. Kamil Karabörk kimdir, kaç yaşında?

KAMİL KARABÖRK KİMDİR?

1966 yılında Kadirli ilçesinde dünyaya gelen, 1989 yılında Polis Akademisi'nden mezun olan isim, Komiser Yardımcısı rütbesiyle Emniyet Teşkilatı'nda kariyerine başladı. Çeşitli rütbelerde farklı illerde görev yaptıktan sonra, 2012 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi ederek Teftiş Kurulu Başkanlığı'na getirildi. Erzurum ve Hatay illerinde İl Emniyet Müdürlüğü görevlerini üstlendikten sonra, Hatay'da görev yaparken 19 Eylül 2019 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştı. Ancak, 1 Mart 2024 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararıyla bu kez görev yeri Mersin olarak belirlendi.

KAMİL KARABÖRK KAÇ YAŞINDA?

1966 doğumlu olan Kamil Karabörk, 2024 yılında 58 yaşındadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.