TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Veliefendi Hipodromu önündeki yangında kundaklama şüphesi

Bakırköy Veli Efendi Hipodromu önünde yarış atı taşıyan 5 aracın yanmasının ardından önce hipodromun karşısındaki otluk alanda ardından hipodromun karşısındaki metruk binada yangın çıktı. Bir kişinin kundakladığı iddiaları üzerine polis ekipleri çevrede kundakçı peşine düştü. Polis ekiplerince 1 şüpheli şahıs yakalandı. Yapılan araştırma neticesinde şüpheli şahsın daha önce seyis olarak çalıştığı 1 yıl önce işten çıkarıldığı öğrenildi

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2023 07:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Veliefendi Hipodromu önündeki yangında kundaklama şüphesi

Dün akşam saatlerinde Bakırköy Veliefendi Hipodromu önünde park halindeki yarış atı taşıyan 5 aracın yanmasının ardından gece saatlerinde önce hipodromun karşısındaki otluk alanda 1 saat sonra ise hipodromun karşısındaki metruk binada yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İddiaya göre, bir kişinin önce hipodromun önündeki 5 aracı ateşe verdiği ardından da çevrede bir çok alanda yangın çıkardığı öğrenildi.

Veliefendi Hipodromu önünde yangın! Kundakçı yakalandı

İstanbul Veliefendi Hipodromu önünde bulunan ve yarış atlarını taşıyan 6 araçta çıkan yangın olayına ilişkin polis ekiplerince 1 şüpheli şahıs yakalandı. Yapılan araştırma neticesinde şüpheli şahsın daha önce seyis olarak çalıştığı 1 yıl önce işten çıkarıldığı öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Tem Şube Müdürlüğü ekiplerince, Zeytinburnu Veliefendi Hipodromu’nda meydana gelen yarış atlarını taşıyan araçların yanmasına ilişkin çalışma başlatılmıştı.

İncelemelerde 6 adet aracın muhtelif düzeylerde hasar gördüğü, herhangi bir ölü yada yaralı olmadığı bilgisine ulaşılırken kamera çalışmalarında üzerinde beyaz tişört, mavi kot pantolon bulunan yaklaşık 35 yaşlarında bir erkek şahsın şüpheli olabileceği değerlendirildi.

Olay yeri yakınlarında bulunan Turan Güneş Bulvarı yanı sazlık alanda 5 ayrı noktada daha yangın olayı meydana geldiği belirlenirken adı geçen bölgede yapılan kamera çalışmalarında da yine aynı şüpheli şahsın görüntülerine rastlanıldı.

Eşkal bilgileri ve yapılan araştırma neticesinde; şüpheli şahsın S.D. isimli şahıs olduğu, şahsın daha önce seyis olarak çalıştığı 1 yıl önce işten çıkarıldığı öğrenildi. Şahsın asayiş suçlarından kayıtları olduğu tespit edilirken terör örgütleri ile ilgili herhangi bir bağlantısına rastlanılmadığı bilgisine ulaşıldı.

Şüpheli S.D. isimli şahıs, olay yeri olan hipodrom yakınlarındaki Bakırköy ilçesi Yeni Mahalle Çırpıcı Deresi Marmaray Köprü altında yakalanarak gözaltına alındı. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs hakkında ilgili birimlerce yürütülen tahkikat işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.