TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vatandaşları sevindiren yurtiçi AJet kampanyası: Yurtiçi uçuşları 299 TL’den başlıyor

Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni markası AJet, yurt içi uçuşlarda indirimli bilet fırsatı sundu. İlk yurt içi indirimli uçak bilet kampanyası başlatıldı ve kampanya belirli tarihler arasında geçerli olacak. AJet kampanyası ne zamana kadar geçerli? İşte yurt içi ucuz bilet kampanyasına ilişkin detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2024 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2024 16:55
Kaynak: HABER MERKEZİ
Vatandaşları sevindiren yurtiçi AJet kampanyası: Yurtiçi uçuşları 299 TL’den başlıyor

Türkiye'nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni markası AJet, ilk yurt içi indirimli bilet kampanyasını duyurdu. Peki, AJet kampanyası ne kadar sürecek? Ucuz uçak bileti kampanyası ne kadardan başlıyor? İşte indirimli uçak bileti hakkında merak edilen detaylar haberimizde…

299 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Şirketin sosyal medya hesabından yapılan duyuruya göre, "Türkiye’nin eşsiz güzelliklerine 299 TL'den başlayan fiyatlarla uçun. 15-17 Mart'ta AJet mobil uygulamasına özel 299 liradan başlayan fiyatlarla biletinizi alın, 31 Mart-30 Eylül 2024 arasında avantajlı fiyatlarla uçun" denildi.

ajet

AJET KİMİN?

2024 yılının sonuna kadar, AnadoluJet, Türk Hava Yolları'nın yüzde yüz iştiraki olarak "AJet Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi" adı altında faaliyetlerini sürdürecek.

ANADOLU JET İSMİ NEDEN DEĞİŞTİ?

2008 yılında kurulan ve Türk Hava Yolları'na bağlı olarak hizmet veren AnadoluJet, Temmuz 2023'te Türk Hava Yolları bünyesinden ayrıldı ve tamamen bağımsız bir şirket haline geldi. Şirketin adı AJet Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi (A.Ş.) olarak değiştirildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.