TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Davut Gül'e hakaret etmişti:Tahliye edildi!

İstanbul Valisi Davut Gül’ün telefon numarasına tehdit ve hakaret içerikli mesaj atarak menfaat sağlamaya çalıştığı iddia edilen ve 14 yıla kadar hapis cezası talep edilen sanığın tahliyesine hükmedildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 12:04
Kaynak: İHA
Vali Davut Gül'e hakaret etmişti:Tahliye edildi!

İstanbul’da geçtiğimiz yıl İstanbul Valisi Davut Gül’ün telefon numarasına tehdit ve hakaret içerikli mesaj atarak menfaat sağlamaya çalıştığı iddia edilen ve 14 yıla kadar hapis cezası talep edilen sanığın tahliyesine hükmedildi.
İstanbul’da geçtiğimiz yıl İstanbul Valisi Davut Gül’ün telefon numarasına, bir mesajlaşma uygulaması üzerinden tehdit ve hakaret içerikli mesaj atan ve menfaat sağlamaya çalıştığı iddia edilen sanık Hamza K.’nın 4 ayrı suçtan 14 yıla kadar hapis talebiyle yargılanmasına devam edildi. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanık Hamza K. ile tarafların avukatları hazır bulundu.
Duruşmada savunma yapan sanık avukatı, olaya ilişkin hedefin Ankara Valiliği ya da başka bir Valilik olmadığını belirterek, Valiliğin sadece isim olarak kullanıldığını söyledi.
Müşteki avukatı “Müştekilerin suçtan zarar görme ihtimaline karşı sanığın tutukluluk halinin devamına hükmedilmesini talep ediyoruz” şeklinde konuştu. Duruşmada görüşü sorulan Cumhuriyet Savcısı, sanığın tutuklulukta geçirdiği süreyi de dikkate alarak sanığın adli kontrol şartıyla tahliye edilmesini talep etti.
 

Sanık tahliye edildi


Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık Hamza K.’nın yurt dışına çıkış yasağı tedbiri konularak tahliye edilmesine hükmetti. Heyet, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.