TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Usta oyuncu Kadir İnanır'a ne oldu? Kadir İnanır'ın son durumu ne?

İstanbul Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastanye kaldırılan Türk sinemasının ünlü oyuncusu Kadir İnanır'a ne oldu? Kadir İnanır'ın son durumu ne? İşte detaylar....

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 18:10
Kaynak: İHA
Usta oyuncu Kadir İnanır'a ne oldu? Kadir İnanır'ın son durumu ne?

Usta oyuncu Kadir İnanır, bu sabah saatlerinde İstanbul Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Türk sinemasının sevilen isimlerinden birisi Kadir İnanır'ın sevenleri bu üzücü haber karşısında adeta yıkıldı. Tüm sevenleri Kadir İnanır'ın sağlık durumunun nasıl olduğunu ve ünlü sanatçıya ne olduğunu merak ediyor ve bu konuda araştırmalar yapıyor? Peki Usta oyuncu Kadir İnanır'a ne oldu? Kadir İnanır'ın son durumu ne? Fahrettin Koca açıkladı. Detaylar haberimizin devamında...

KADİR İNANIR'A NE OLDU?

Usta oyuncu Kadir İnanır, bu sabah saatlerinde İstanbul Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kadir İnanır sabah saatlerinde inme geçirdi ve bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.  Şubat 2012'de bel fıtığı ameliyatı geçiren Kadir İnanır, ardından akciğerlerinde tespit edilen bir tümör nedeniyle bir operasyon daha geçirmişti. 20 Kasım 2021'de de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan İnanır'ın, hastane yetkililerince yapılan açıklamada felç riski bulunmadığı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtilmişti.

KADİR İNANIR'IN SON DURUMU NE?

Yoğun bakım tedavisi gören İnanır'ın sağlık durumu hakkında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Bakan Koca, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün sabah saatlerinde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine bilinci kapalı olarak getirilen Sayın Kadir İnanır, serebral arter damarının tıkanıklığının başarılı bir operasyonla açılmasının ardından yoğun bakıma alınmıştır. Şu an entübe edilmiş ve uyutulmuş bir şekilde takip edilmektedir. Klinik seyri ve beyin görüntülemeleri değerlendirilerek uyandırılması planlanmaktadır. Değerli sanatçımızın ailesine ve tüm sevenlerine bu üzücü olay sebebiyle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.