TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı personel alımı yapacak

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı personel alımı yapacak

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2023 07:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı personel alımı yapacak

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ülkemizin enerji bağımsızlığına giden yolda hız kesmeden arama ve üretim faaliyetlerini sürdürerek, ülkenin hidrokarbon kaynaklarının milletin emrine sunulması görevini yürütmeyi kararlılıkla sürdürüyor. TPAO yurdun dört bir yanında ve mavi vatanda artan faaliyetlerine bağlı olarak personel alımı yapmayı planlıyor. İhtiyacın karşılanması için TPAO Merkez ve Taşra Teşkilatlarına toplam 68 lisans mezunu personel alımı yapılacak.

BU POZİSYONLARA ALIM OLACAK

TPAO'ya 30 Mühendis (6 Elektrik-Elektronik, 6 Endüstri, 5 Çevre, 6 Bilgisayar, 4 Kimya, 3 Yazılım) 36 Uzman Yardımcısı, 2 Avukat olmak üzere toplamda 68 Memur personel alımı Ankara Merkez teşkilatına gerçekleştirilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Memur Personel alım içn adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askrliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak " gibi şatlar aranacak.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: SGK'ye 1392 sözleşmeli personel alınacak

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.