TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TSE, sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı!

Türk Standartları Enstitüsü (TSE), bünyesinde yaşanan personel eksikliğini gidermek adına, 34 sözleşmeli personel alımı yapacağın duyurdu. Sözleşmeli personel alım ilanı ile ilgili bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz...

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 14:33
Kaynak: HABER MERKEZİ
TSE, sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı!

TSE, farklı branşlarda istihdam sağlamak üzere 34 sözleşmeli personel alım ilanı ile ilgili bilgileri tek tek açıkladı. Personel alımlarının kariyer kapısı aracılığıyla yapılacağı bilgisi verildi. Peki TSE bünyesine alımı yapılacak kadro listesi nedir? Başvuru şartları neler? Son başvuru tarihi ne zaman?

tse personel alımı

TSE BÜNYESİNE ALIMI YAPILACAK KADRO LİSTESİ NEDİR?

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Resmî Gazete'de yayımlanan ilana göre, TSE’nin merkez ve taşra teşkilatında görev almak üzere, alımı yapılacak meslek grubu şu şekilde;

13 Mühendis

1 Tekniker

2 Memur

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi

17 Odacı (hizmetli) olmak üzere toplamda 34 sözleşmeli personel alımı yapılacağı bilgisi verildi.

tse personel alımı

TSE PERSONEL ALIMLARI İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

Resmî Gazete'de üzerinden duyurusu yapılan, merkez ve taşra teşkilatında görev sağlamak üzere çeşitli pozisyonlarda istihdam sağlayacak, 34 sözleşmeli personel alımı ilanı başvuru yapacak adaylardan talep edilecek genel şartlardan bazıları şekilde;

Kariyer kapısı tarafından yayınlanan duyuruya göre yukarıda belirtilen meslek grupları için başvuru yapacak adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48'inci maddesinde sayılan genel şartları taşıyor olması aranan şartlar arasında olduğu bilgisi yer alıyor.

Ayrıca, erkek adayların, askerlikle ilişiğinin bulunmaması yahut askerlik çağına gelmiş olan adayların, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olması aranan şartlar arasındadır.

tse personel alımı

Adayların, görevini icra ederken, görevini devamlı olarak yapmasına engel teşkil edebilecek sağlık sorunun bulunmaması gibi şartlar talep edilecektir.

Yukarıda belirtilen genel şartları taşıyan adaylar, Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi aracılığıyla 28 Şubat ila 14 Mart arasında başvuru yaparak işe alım sürecini başlatabilir.

Türk Standartları Enstitüsü İdari Hizmet Sözleşmeli Personel Alım İlanı ile ilgili daha kapsamlı bilgiler öğrenmek isteyen adaylar aşağıda yer alan link üzerinden ulaşım sağlayabilir.

Türk Standardları Enstitüsü  SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.