Torbalı’da 3’üncü Geleneksel Haziran Anmaları başlıyor

Torbalı Belediyesi ve TOKSED tarafından düzenlenen 3’üncü Geleneksel Haziran Anmaları, 13 Haziran’da İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 13:25
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
Torbalı’da 3’üncü Geleneksel Haziran Anmaları başlıyor

Muhabir - Merve Ağrıç / İzmir Torbalı Belediyesi, Torbalı Kültür Sanat ve Eğitim Derneği (TOKSED) tarafından düzenlenen 3’üncü Geleneksel Haziran Anmaları, büyük bir coşkuyla başlıyor. Edebiyat ve sanat dünyasının önemli 3 ismi olan Hasan Hüseyin Korkmazgil, Nazım Hikmet Ran ve Ahmed Arif’in anılacağı etkinlik, edebi ve sanatsal zenginliği bir araya getirecek.  13 Haziran Perşembe günü saat 20.30’da İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan etkinlik, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

ETKİNLİK ÜCRETSİZ OLACAK

Etkinlikte, ozanların yaşamları ve eserleri hakkında konuşmalar yapılacak, şiirlerinden ve türkülerinden örnekler sunulacak.  Ayrıca, ozanların eserlerinden ilham alınarak bestelenen türküler seslendirilecek ve katılımcılar, bu eşsiz eserleri dinleme fırsatı bulacaklar. Torbalı Belediyesi ve TOKSED, tarafından düzenlenen etkinlik ücretsiz olacak ve her yaştan sanatseveri bir araya getirecek.  

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.