TEM'de feci kaza: Minibüs takla attı! Ölü ve yaralılar var

TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde meydana gelen kazada, minibüs takla attı. 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı. Kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 16:00
Kaynak: İHA
TEM'de feci kaza: Minibüs takla attı! Ölü ve yaralılar var

TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir minibüs takla attı. Kazada 1 kişi yaşamını yitirirken, 2'si ağır olmak üzere toplam 10 kişi yaralandı.

İstanbul istikametinde seyreden ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen minibüs, TEM Otoyolu'nun Bolu geçişi Bahçeköy köyü mevkiinde kontrolünü kaybetti. Minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte otoyolda takla attı.

Durumun bildirilmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi ve bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 10 kişinin yaralandığı belirlendi. Sağlık ekipleri tarafından yaralılar şehirdeki hastanelere sevk edildi.

Hastaneye kaldırılan 10 yaralıdan 2'sinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Diğer yaralıların ise tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı. Yetkililer, kaza nedenini ve sorumluları belirlemek için çalışmalarına devam ediyor. Kamuoyu, kazada hayatını kaybeden kişinin ailesine başsağlığı dilerken, yaralılara acil şifalar temenni ediyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.