TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Solo Türk ve Türk Yıldızları’nın prova uçuşu nefesleri kesti

Solo Türk ve Türk Yıldızları'nın yarın Konya'da gerçekleştirecekleri gösteri uçuşunun provası, bugün yapıldı ve vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 19:39
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 19:39
Kaynak: İHA
Solo Türk ve Türk Yıldızları’nın prova uçuşu nefesleri kesti

Konya 3. Ana Jet Üssü’nde konuşlu olan Türk Yıldızları ve Solo Türk, Hazreti Mevlana’nın Konya’ya gelişlerinin yıldönümü münasebetiyle gerçekleştirilen Teşrif-i Mevlana 796. Karşılama Töreni için yarın Mevlana Meydanı’nda gösteri uçuşu yapacak.

Konya’da Solo Türk ve Türk Yıldızları’nın prova uçuşu nefesleri kestiBu çerçevede Solo Türk tarafından çevre tanıma ve prova uçuşu gerçekleştirdi. Yapılan uçuşlar şehir genelinde vatandaşlar tarafından ilgi ile takip edildi. Kimi vatandaşlar ise balkonlardan ve çatılardan uçuşları izledi. Yarın yapacakları gösterinin provasını tamamlayan Solo Türk ve Türk Yıldızları pilotları ardından inişe geçti.

Konya’da Solo Türk ve Türk Yıldızları’nın prova uçuşu nefesleri kestiMevlana Meydanında Solo Türk ve Türk Yıldızları’nın prova uçuşlarını izleyen çocuklar ve büyükler çok beğendiklerini ve ilgi ile izlediklerini ifade etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.