TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sivas'ta tasmalı köpek dehşet saçtı

Sivas’ta tasmalı bir köpek sokakta bulunan vatandaşlara saldırdı

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 16:36
Kaynak: İHA
Sivas'ta tasmalı köpek dehşet saçtı

Sivas'ın Huzur Mahallesi 23. Sokak'ta, bir Belçika Kurdu cinsi tasmalı köpek, sokakta bulunan vatandaşlara saldırarak 2 çocuk ve 2 yetişkinin yaralanmasına neden oldu. Olayın yaşandığı bölgeye giden Sivas Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, köpeği yakalayarak barınağa götürdü.

Yaralı dört kişi, ambulanslarla Numune Hastanesine kaldırıldı. Yaralı çocuklar Aysima Bektaş (7) ve İkra Bektaş (3) ile anneleri Nesrin Bektaş ve İsa Demir'in hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, tasmalı köpeğin çocuklara ve müdahale etmeye çalışan yetişkinlere saldırması anbean kaydedildi. Köpeğin üzerinde tasma olması, sahibinden kaçmış olabileceği ihtimalini ortaya çıkardı. Köpeğin sahibini bulmak için üzerindeki çipten yola çıkılacağı açıklandı.

Köpek saldırısında yaralanan Aysima Bektaş, annesi ve kardeşiyle misafirliğe giderken köpeğin aniden saldırdığını belirtirken, diğer yaralanan İsa Demir ise köpeğin çocuğu kolundan ısırdığını ve kendisine de saldırdığını söyledi. Demir, köpeğe müdahale etmek zorunda kaldığını ve köpeğin sahibinden şikayetçi olacaklarını belirtti.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.