TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serter’den Delican’a fuar cevabı

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ve AK Parti İl Başkanı Delican arasındaki fuar tartışması hakkında konuştu

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2015 08:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Serter’den Delican’a fuar cevabı

ANIL YIKGEÇ

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu arasındaki fuar tartışmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Serter ayrıca ön seçim ve parti çalışmaları hakkında da konuştu.

FUAR İZMİR’İN UFKUNU AÇACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve meclis üyelerinin çok çalıştıklarını belirten Serter, “Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve meclis üyeleri müthiş çalışmalar yapmaktadır. AKP de bunları çekememektedir. Bu kadar kısa sürede bu kadar muhteşem fuarı açabilecek bir il daha çıkmadı. 25 Mart’ta açacağız. Yetişmeyen bir konferans salonu varmış. Çok da önemli değil. Bizim çok salonumuz var. Misafirlerimizi her tarafta ağırlarız. Mermer fuarıyla açılacak. Genel Başkanımız da gelecek. Bu fuar İzmir’in ufkunu açacaktır. Türkiye’de eşi emsali yoktur. Avrupa’da ilk 3 e girer. Onlar cama taş atmaya uğraşsınlar. Bizim faaliyetlerimizle bizi takip edecekleridir. Gündemi de en iyi şekilde değerlendiriyoruz” dedi.

8-8 MİLLETVEKİLİNİ AŞACAĞIZ

Ön seçim ile ilgili de konuşan Serter, “Ön seçim kararı alınalı 1 ay oldu. Partimize müthiş bir performans getirdi. Partililerimiz mahalle mahalle kapı kapı dolaşarak çalışıyor. 30 ilçemizi 2 sefer turladık. Kadın kollarımız ilçe yönetimlerimizle toplantılarımızı gerçekleştirdik. Çok mutlu olduk. Beklentimiz de oydu. Aday adaylarımız milletvekili gibi çalışıyor. Bu performansla gidersek 7 Haziran’da İzmir’de 8-8 milletvekilini aşacağımızı biliyorum ama biz yine mütevazi davranalım 8-8 milletvekili götürecektir ve CHP iktidarı gelecektir” ifadelerini kullandı. 

TÜRKİYEDE BİR İLK

Adayların tanıtımı için site kurduklarını belirten Serter, ayrıca adayların broşür bastırması üzerine de konuştu. Serter, “Biz aday adaylarımızla bir toplantı gerçekleştirdik bir site kurduk. Site faaliyete geçti. Bir tıkla aday adaylarımızın CV’sini göreceksiniz. Bu Türkiye’de bir ilk oldu. İl başkanlığı tarafından yapılan tanıtım maksatlı iyi bir çalışma oldu. 129 bin üyemiz var. Tek tek ulaşamayacağımız için böyle bir formül bulduk hayata geçirdik. Numara konusunda genel merkeze yolladık. Birkaç gün içinde çözülecek herkesin numarası belli olacaktır. Şu an T harfi ile başlamaktadır. Sıralama olarak devam etmektedir. Bizden aldıkları hiçbir veri yok. Genel merkezden bize gelen bir emir yok. Kendilerine göre yapmışlar inşallah o numaralar değişmez ve sorun yaşamazlar” dedi. 

HİÇBİR ADAYIN YANINDA DURMAYIN

Anahtar liste hazırlanacağı söylentileri hakkında da açıklama yapan Serter,  “Biz ön seçime hazırlanıyoruz. Bir bölge 74, diğer bölgede 79 tane adayımız var. Kendilerini müstakil olarak örgüte ve halka tanıtmak durumundalar. Böyle çalışmalardan bilgim yoktur. Ama il ve ilçe yönetimlerine hiçbir adayın yanında durmayın diye bir talimatım vardır. İlçelerimizde başkanlık ve yönetimleri çalışmaktadır. Mümkün olduğunca en yüksek katılımla ön seçimi gerçekleştirmek istiyoruz. İnşallah adaylarımız 129 bin oyla seçeriz ki başarımızı taçlandırmış oluruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.