TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Selin ve İlknur için adalet sağlanmalı!

Ardı ardına gelen kadın cinayeti haberleri üzerine Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, başka kadın cinayetlerinin yaşanmaması için net mesajlar verdi

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 14:37
Kaynak: SULTAN GÜMÜŞ KAYA
Selin ve İlknur için adalet sağlanmalı!

İstanbul Kartal'da bir rezidansta müteahhit Ömer Öktem, estetisyen Selin Yalın'ı tabancayla vurarak öldürdü. Öktem, kadının ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi. Gözaltına alınan Ömer Öktem cinayeti itiraf etti… Muğla'nın Marmaris ilçesinde ise Ali İhsan Kaya, sokakta tartıştığı kız arkadaşı İlknur Çetin'i bıçaklayarak öldürdü. Ardı ardına gelen kadın cinayeti haberleri üzerine kadın örgütleri açıklamada bulundu.

“Selin ve İlknur için adalet sağlanmalı” diyen Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, başka kadın cinayetlerinin yaşanmaması için net mesajlar verdi.

BAŞKA KADIN CİNAYETLERİ OLMASIN…

Platformun yaptığı paylaşım şöyle:

“İstanbul’da Selin Yalın, Ömer Öktem tarafından öldürüldü. Fail önce ‘intihar etti’ dedi, sonra suçunu kabul etti… Muğla’da İlknur Çetin, Ali İhsan Kaya tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü. Başka kadın cinayetleri olmasın diye Selin ve İlknur için adalet sağlanmalı.”   

Kaynak: SULTAN GÜMÜŞ KAYA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.