TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şekersiz Ramazan, SSK girişi sayılmayan stajyer ve çırak olmaz!

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları haklarından asla vazgeçmiyor… Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan federasyon, “Şekersiz Ramazan, SSK girişi sayılmayan stajyer ve çırak olmaz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2024 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2024 15:32
Kaynak: SULTAN GÜMÜŞ KAYA
Şekersiz Ramazan, SSK girişi sayılmayan stajyer ve çırak olmaz!

Milyonlarca stajyer ve çırak, sigorta primlerinin eksik yatırılması veya hiç yatırılmaması nedeniyle emeklilik hakkı elde edemiyor. Yıllardır mücadele veren vatandaşlar bu dertlerini Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu’nda da dile getirmeye çalışıyor.

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan federasyon, “Şekersiz Ramazan, SSK girişi sayılmayan stajyer ve çırak olmaz” dedi.

37 YILDIR BU YASAYI DÜZELTMEYEN…

Yapılan paylaşım ile “Bugün Ramazan Bayramı’nı buruk kutluyorsak bunda 1986 yılında çıkan yasa kadar 37 yıldır bu yasayı düzeltmeyen tüm irade sahiplerinin de ciddi eksikleri var. Umudumuz ve beklentimizi bir kez daha belirtmek isteriz ki staj ve çıraklık girişlerinin SSK başlangıcı olması için bayram sonu açılacak yüce meclis biz mağdurlara seçim sonuçlarından aldığı sınav notunu acilen inceleyerek hakkımızı tam olarak vermelidir. Şekersiz Ramazan, SSK girişi sayılmayan stajyer ve çırak olmaz” sözleri kullanıldı.

ÇIĞ GİBİ BÜYÜYEN MAĞDURİYETİMİZ YEREL SEÇİM SINAVINDA SIFIRI VERDİ

“Ufkunuzun yettiği yere kadar görüyor ve gördüğünüz dışında bir dünya olmadığını düşünüyorsunuz” denilen açıklamada, “Ancak unutmayın ufkunuzun yetmediği yerde dünyanın devamı var. Mühür sahibi olanların dünyaya her açıdan bakabilmesi gerekmektedir. Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu bizlere ne anlatmak istiyor, neden bu kadar ısrarcılar diye düşünmeleri gerekmektedir. Zaman gelip geçti, yerel seçimler ufkunuzun ötesindeki niagaranın durdurulamaz su baskınlarını anlatan en güzel örneklerden biri oldu. Sizler de artık biliyorsunuz ki Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları haklı ve haklarından asla vazgeçmeyecek. Çığ gibi büyüyen mağduriyetimiz yerel seçim sınavında sıfırı verdi şimdi tasdiknameniz için büyük hayaller peşinde. Staj ve Çıraklık Sigortası Mağduriyetini vakit geçirmeden çözün!” mesajı verildi.  

Kaynak: SULTAN GÜMÜŞ KAYA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.