Resmi Gazete'de yayımlandı: 6 ildeki 11 taşınmaz satılacak

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, 6 ildeki 11 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek. Satışlar Antalya, Aydın, Kuşadası, Malatya, Kırşehir, Sakarya, Yalova'da olacak

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 09:48
Kaynak: AA
Resmi Gazete'de yayımlandı: 6 ildeki 11 taşınmaz satılacak

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), yatırımcılara yönelik duyurusunu Resmi Gazete'de yayımladı.

Buna göre, toplam 11 taşınmazın satışı yapılacak. Bu taşınmazlar şu yerlerde bulunmaktadır:

Antalya'nın Alanya ilçesinde 3 adet, Manavgat ilçesinde 1 adet,

Aydın'ın Didim ilçesinde 2 adet, Kuşadası ilçesinde 1 adet,

Malatya'nın Battalgazi ilçesi, Kırşehir'in merkez ilçesi, Sakarya'nın Arifiye ilçesi, Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde ise birer adet olmak üzere toplamda 11 adet taşınmaz satılacak.

Satış için belirlenen son teklif tarihleri şu şekildedir: Antalya'daki taşınmazlar için 30 Temmuz, Aydın'ın Didim ilçesinde ve Malatya'daki taşınmazlar için 31 Temmuz, diğer taşınmazlar için ise 1 Ağustos'tur.

Pazarlık usulüyle gerçekleştirilecek

İhaleye katılmak isteyenlerin her bir taşınmaz için ayrı ihale şartnamesi alarak ayrı ayrı teklif sunmaları gerekmektedir. Ayrıca ilgili belgelerin, son teklif verme tarihi saat 18.00'e kadar İdarenin "Ziya Gökalp Caddesi No: 80 Kurtuluş/Ankara" adresine elden teslim edilmesi zorunludur.

İhaleler, birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle "pazarlık" usulüyle gerçekleştirilecektir. Şartname bedelleri 5 bin lira ile 25 bin lira arasında değişmektedir ve geçici teminat bedelleri 1 milyon lira ile 30 milyon lira arasında belirlenmiştir.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.