TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Peribacasında tehlikeli seyir: Alman turist 3 metreden düştü!

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde, manzarayı izlemek için çıktığı peribacasında dengesini kaybeden bir Alman turist, yaklaşık 3 metrelik bir yükseklikten düştü. Turistin ayağının kırıldığı bildirildi

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 18:35
Kaynak: İHA
Peribacasında tehlikeli seyir: Alman turist 3 metreden düştü!

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde bir Alman turist, manzarayı izlemek için çıktığı peribacasında dengesini kaybederek yaklaşık 3 metrelik bir yükseklikten düştü. Olay sonrasında turistin ayağı kırıldı ve acil yardım ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye sevk edildi. Alman turistin kurtarılması için Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) seferber oldu. UMKE ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda turist düştüğü yerden güvenli bir şekilde kurtarıldı ve Nevşehir'deki bir hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Olay, Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde bulunan Kızılçukur Vadisi'nde gerçekleşti. Alman turist Roelin Post, manzarayı izlemek amacıyla bir peribacasının üzerine çıktıktan sonra dengesini kaybederek yaklaşık 3 metrelik bir yükseklikten aşağıya düştü.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) sevk edildi. UMKE ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda Alman turist düştüğü yerden kurtarıldı. Turist, kendisini kurtaran ekibe teşekkür etti.

Nevşehir'deki özel bir hastanede tedavi altına alınan Roelin Post'un sol ayağında kırık olduğu belirlendi. Turistin sağlık durumuyla ilgili gelişmelerin takip edildiği bildirildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.