TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencisi tarafından öldürülen okul müdürü son yolculuğuna uğurlandı

Eyüpsultan'da öğrencisinin silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden okul müdürü İbrahim Oktugan, bugün düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 18:39
Kaynak: İHA
Öğrencisi tarafından öldürülen okul müdürü son yolculuğuna uğurlandı

Eyüpsultan'da bir öğrencinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden okul müdürü İbrahim Oktugan, bugün düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde Oktugan'ın eşi ve öğrencileri, büyük bir hüzün içinde gözyaşlarına boğuldu.

Eyüpsultan Camii'nde gerçekleştirilen cenaze törenine Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı Nazif Yılmaz, Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, İbrahim Oktugan'ın eşi Fatma Oktugan, oğlu Görkem Oktugan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Cenaze töreninde, Oktugan'ın eşi Fatma Oktugan ve öğrencileri gözyaşlarına boğuldu. Kılınan namazın ardından helallik alındı ve İbrahim Oktugan, Eyüpsultan Mezarlığı'na defnedildi.

İbrahim Oktugan, geçtiğimiz günlerde okuldan atılan bir öğrencisinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti. Bu trajik olayın ardından düzenlenen cenaze töreni, büyük bir hüzün ve anma atmosferi içinde gerçekleşti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.