TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müsavat Dervişoğlu: Yapay gündem yaratmak isteyenlerin tuzağına düşmeyeceğiz

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin Ordu mitinginde açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 15:48
Kaynak: İHA
Müsavat Dervişoğlu: Yapay gündem yaratmak isteyenlerin tuzağına düşmeyeceğiz

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin Ordu mitinginde açıklamalarda bulundu.Türkiye'de yaşanan ekonomik sorunları sıralayan Dervişoğlu, "yapay gündemlerle" gündemi değiştirmek isteyenlerin "tuzağına" düşmeyeceğini söyledi.

Dervişoğlu, "'Bu dertleri unutun biz bir anayasa yapacağız’ diyenlere buradan sesleniyorum; ‘ekmek bulamazsanız anayasa yeyin’ dedirttirmeyeceğiz. Bu millete ekmek bulamazsanız Anayasa yiyin dedirttirmeyeceğiz"  dedi.

Dervişoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Bizim 60'lı yıllarda doğan çocuklarız.  İhtilal oldu çocukluğumuza şekil verdi. 71'de Muhtara oldu delikanlılığımıza  şekil verdi. 80'de ihtilal oldu, gençliğimize ve geleceğimize şekil verdi. Bizim yaşadıklarımızı Belçika, Hollanda  yaşasaydı 250 metreye bir tımarhane kurarlardı. Geride bıraktığımız acılarımıza tebessüm ediyoruz. Bizden dünden bugüne kavgalarımızı taşımayan insanlarız. Hep bize büyüklerimize sahip çıktı.

Emeklisiyle, yetimiyle, atanamayan öğretmeniyle, tenceresini kaynatamayan sabit gelirisiyle bir olmaya devam edeceğim. Buradan sesleniyorum. Benim vatandaşımın bu denli büyük dertlerle karşı karşıya kaldığı dönemde, 4 mevsimi kara kış gibi yaşadığı dönemde hiçbir siyasetçiye bu meydanlarda baharı yaşatmayacağımın sözünü veriyorum Türkiye'nin yıkıcı sorunlarını unutturmaya çalışıp sıradan tartışmalar yaratmak isteyenlerin oyununa düşmeyeceğime söz veriyorum..

'Bu dertleri unutun biz bir anayasa yapacağız’ diyenlere buradan sesleniyorum; ‘ekmek bulamazsanız anayasa yeyin’ dedirttirmeyeceğiz."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.