TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mezuniyet kutlamasında korkunç patlama: Helyum gazlı balonlar alev aldı!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bulunan Ayıntap Anadolu Lisesi'nde düzenlenen mezuniyet kutlaması, korkunç bir patlama ile son buldu. Helyum gazıyla doldurulan balonların patlaması sonucu yaşanan olayda, öğrenciler anında alevlerin arasında kaldı

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 21:52
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 21:52
Kaynak: İHA
Mezuniyet kutlamasında korkunç patlama: Helyum gazlı balonlar alev aldı!

Görüntüler cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Mezuniyet coşkusunun yerini dehşetin aldığı olayda, balonların patlamasıyla birlikte etrafa yayılan alevler, öğrencileri saniyeler içinde sararak büyük bir panik yarattı.

Olayın yaşandığı sırada mezuniyet heyecanı yaşayan öğrenciler, patlama sesi ve ardından yükselen alevlerle şoka girdi. En az 8 öğrencinin yaralandığı olayda, bazıları vücutlarında yanıklarla acil tedaviye ihtiyaç duydu.

Patlamanın ardından okul bahçesinde kaos yaşanırken, olay yerine gelen sağlık ekipleri hızla müdahalede bulundu. Yaralı öğrencilere ilk müdahaleyi yaparak hastaneye sevk eden ekipler, diğer öğrencilere de sağlık kontrolleri sağladı.

PATLAMA VE PANİK ANLARI CEP TELEFONU KAMERASINDA

Öğrencilerin durumlarını iyi olduğu öğrenilirken, helyum gazlı balonların patlama anı ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, öğrenci ve velilerin bir arada bulunduğu esnada helyum gazlı balonların patlaması ve çıkan alevler dikkat çekti. O anlarda olay yerinde bulunanlar büyük panik yaşarken, patlamadan etkilenen ve yüzünde yanık oluşan bir kız öğrencinin acıyla sağa sola kaçışması da görüntülerde yer aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.