TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Metro hattında intihar: Genç kız raylara atladı

İstanbul'da 22 yaşındaki genç kız raylara atlayarak intihar etti. Olayın şokuyla istasyonda büyük üzüntü yaşandı. Metro seferleri durduruldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 19:01
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 19:01
Kaynak: İHA
Metro hattında intihar: Genç kız raylara atladı

İstanbul'da genç kız raylara atladı. Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Şişli-Mecidiyeköy istasyonunda saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, 22 yaşındaki bir genç kız raylara atlayarak intihar etti.

Olayın şokunu üzerinden atamayan vatandaşlar, hemen sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Ancak trenin durmasıyla birlikte talihsiz genç kızın hayatını kaybettiği belirlendi. Acı haberle birlikte istasyonda büyük bir üzüntü hakim oldu.

Metro seferlerinin çift yönlü olarak durdurulmasıyla birlikte, duraklarda yoğunluk oluştu. Bazı vatandaşlar ise raylardan yürümek zorunda kaldı. Ancak emniyet ekipleri ve sağlık personelinin hızlı müdahalesiyle olay yerindeki çalışmalar başladı.

1 saat süren yoğun çabaların ardından metro seferleri normale dönerken olayın ardından intiharın nedenleri ve genç kızın durumuyla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.