TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meteoroloji uyardı: İzmir'e sağanak yağış ve toz taşınımı bekleniyor

Bugün akşam saatlerinde İzmir ve Manisa çevrelerinde, gece ise kuzey Ege kıyılarında yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Aynı zamanda Kıyı Ege ile Batı Akdeniz bölgelerinde toz taşınımının bekleniyor

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 16:28
Kaynak: TENZİLE AŞÇI
Meteoroloji uyardı: İzmir'e sağanak yağış ve toz taşınımı bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz bölgelerinde toz taşınımının beklendiğini duyurdu. Bu durumda oluşabilecek olumsuz koşullara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önemle vurgulandı. Bugün akşam saatlerinde İzmir ve Manisa çevrelerinde, gece ise kuzey Ege kıyılarında yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Bölgenin güney ve kıyı kesimlerinde ise toz taşınımı görülebilir. İzmir'de hava genellikle çok bulutlu olacak ve sıcaklık 24 derece civarında seyredecek.

TÜRKİYE GENELİNDE SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

MGM tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye’nin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı, Kıyı Ege, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize illerinin iç ve yüksek kesimleri, Manisa ve Antalya’nın kuzeybatısı ile gece saatlerinden itibaren Balıkesir, Bursa ve Yalova çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz’de toz taşınımı bekleniyor. Hava sıcaklıklarının güney, iç ve batı kesimlerde 2 ile 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgârın genellikle güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Kaynak: TENZİLE AŞÇI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.