TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lösemili çocuklar Başkan Bozkurt’u ziyaret etti

Lösemili çocuklar, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2023 13:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Lösemili çocuklar Başkan Bozkurt’u ziyaret etti

Lösemiye karşı verdikleri mücadeleyi kazanan Muhammet Kayıkçı ve Eslem Bağlan, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda farkındalık oluşturmak için Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u ziyaret etti.  

Esenyurt’ta yaşayan lösemili çocuklar, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u ziyaret etti. Lösemiye karşı verdikleri mücadeleyi kazanan Muhammet Kayıkçı ve Eslem Bağlan, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda farkındalık oluşturmak amacıyla yaptıkları ziyarette Başkan Bozkurt ile sohbet etti. Verdikleri bu mücadelenin onları her zorluğa karşı daha güçlü yapacağını ifade eden Bozkurt, ziyarette çocuklara hediye verdi. 

Bozkurt, LÖSEV’in bu yılki “Sevgi, Umut, İyilik. Biz Kazanacağız” sloganıyla video çekerek, hastalıkla mücadele edenlerin seslerine ortak oldu. LÖSEV Sosyal Hizmetler Koordinatör Yardımcısı Ayşe Nur Bayazıt, verdiği tüm desteklerden dolayı Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür etti.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - İstanbul Kağıthane Kaymakamlığı nerede? İstanbul Kağıthane Kaymakamlığı iletişim bilgileri

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.