Kurban Bayramı’nda köprü ve otoyollar ücretsiz mi 2024?

Kurban Bayramı tatili, 16 Haziran Pazar günü başlayacak ve toplamda 9 gün sürecek. Bayrama az bir zaman kala, otoyol ve köprülerin bayramda ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Kurban Bayramı’nda köprü ve otoyollar ücretsiz mi?

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2024 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2024 12:20
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kurban Bayramı’nda köprü ve otoyollar ücretsiz mi 2024?

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte sürücülerin dikkatini çeken konulardan biri, köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmayacağı oldu. Kabine Toplantısı'nda alınan karara göre, bu yıl Kurban Bayramı tatili 16 Haziran'da başlayacak ve 9 gün sürecek. Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Osmangazi Köprüsü gibi önemli geçiş noktalarında ücretsiz hizmet verilip verilmeyeceği ise merak konusu oldu. Sürücüler, Kurban Bayramı boyunca köprülerin ücretsiz olup olmayacağını öğrenmek için sabırsızlanıyor. Peki, Kurban Bayramı’nda köprü ve otoyollar ücretsiz mi? İşte detaylar...

Kurban Bayramı’nda köprü ve otoyollar ücretsiz mi

Kurban Bayramı'nda otoyol ve köprüler ücretsiz mi?

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre, Kurban Bayramı tatilinin 15 Haziran Cumartesi günü başlayacağı ve 24 Haziran Pazartesi saat 07.00'ye kadar devam edeceği belirtildi. Kararda, yap-işlet-devlet projeleri hariç olmak üzere, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün ücretsiz olacağı ifade edildi.

Ayrıca, Bayram süresince Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı gibi toplu taşıma hizmetlerinin de ücretsiz olacağı duyuruldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.