TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Korhan Berzeg'in sır ölümün ardından sırtlanlar mı çıktı?

Korhan Berzeg'in kaybolmasından yaklaşık bir yıl sonra kemikleri bulundu. Sır ölümü ile ilgili iddialar gündemdeyken, Berzeg'in kemiklerinin bulunduğu yerin sırtlan üreme alanı olduğu ifade edildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 09:18
Kaynak: HABER MERKEZİ
Korhan Berzeg'in sır ölümün ardından sırtlanlar mı çıktı?

Balıkesir'de kaybolduktan 316 gün sonra, daha önce 9 kez taranan 325 kilometrekarelik alanın sınırında, Korhan Berzeg'in kemiklerine ulaşıldı. Kemikler, incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 3 kadavra arama köpeği ve 62 jandarma personelinin çalışması 319 gün sonra sonlandırıldı.

Ölüm nedeni, adli tıp raporuyla kesinleşecek olan Korhan Berzeg'in 12 kemik ve kafatası toprağa verileceği aktarıldı.İstanbul'dan Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evine gelen ve 17 Haziran 2023 tarihinde bir anda kayıplara karışan ekonomist Korhan Berzeg'e dair 312 gün sonra yeni bir gelişme yaşandı.Gelgeç Mahallesi Muhtarı olan Ahmet Gülay, 23 Nisan'da yazlık evin olduğu Armutlu Mahallesi'nin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında Berzeg'e ait kimlik ve kredi kartı ile kıyafet ve insana ait olduğu değerlendirilen kemik parçaları bulduğunu söyledi. Gülay'ın, mahalleye gelen su hattında yaşanan sorun nedeniyle dere kenarına gittiği öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.