TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Korhan Berzeg'in eşyaları bulundu şimdi ise kafası aranıyor!

Balıkesir'de kaybolan 84 yaşındaki Profesör Korhan Berzeg'in kemik parçalarının bulunması ve kafatasının ve iskelet bütünlüğünün bulunmaması kafatası aranması sonucunu doğurdu.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 14:51
Kaynak: HABER MERKEZİ
Korhan Berzeg'in eşyaları bulundu şimdi ise kafası aranıyor!

Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Kırsal Mahallesi’nde, bundan tam 313 gün önce yürüyüş yapmak için köpeği Tina ile birlikte evinden ayrılan Ekonomist Korhan Berzeg olayı Türkiye'nin gündeminde yer almaya devam ediyor. Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kemik ve kıyafet parçalarının yanı sıra olay yeri inceleme çalışmaları sonucunda; Korhan Berzeg adına kimlik kartı, sürücü belgesi, 3 adet banka kartı, kredi kartı, parçalanmış İstanbul ücretsiz taşıma kartı, İstanbul mavi kart, araç anahtarı ile muhtelif anahtarlar, 1 adet parçalanmış kahverengi cüzdan ve bir miktar para bulundu.

Diş izlerine rastlandı

Cüzdanda ve banka kartlarının üzerinde vahşi hayvanlara ait olduğu düşünülen diş izlerine rastlandı. Dere kenarında bulunan pantolonun da paça kısımlarından parçalanmış olduğu ve bu durumun hayvan saldırısı ihtimalini güçlendirdiği, cesedin ise hayvanlar tarafından dere kenarına getirilmiş olduğu değerlendiriliyor. Diğer yandan Alzheimer hastası başlangıcı olan Korhan Berzeg’in yolunu kaybetmiş olma ihtimali üzerinde duruluyor. Yetkililer kemik ve kıyafetlerin bulunduğu patika yola Berzeg’in inmesinin mümkün olmadığını belirtti.

DNA eşleşmesi yapılacak

Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kıyafet ve kemik parçaları ile kişisel eşyaların bulunduğu bölgede ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Jandarma, Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kemik ve kıyafet parçalarının yanı sıra Korhan Berzeg'in kimlik ve banka kartlarının bulunduğu kırsal Armutlu Mahallesi'ne yaklaşık 3,5 kilometre uzaklıktaki engebeli ve orman örtüsünün yoğun olduğu dere yatağında inceleme yapıyor. Berzeg'in İstanbul'da yaşayan ailesinin bölgeye gelmesinin ardından bulunan kemik parçalarından DNA eşleşmesi yapılacağı öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.