TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu'ndan Başkan Ali Engin'e geçmiş olsun telefonu

CHP'li Aslanoğlu'nun Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin'i ziyareti esnasında Kemal Kılıçdaroğlu gerçekleşen ziyarete telefonla bağlandı

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2023 13:38
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kılıçdaroğlu'ndan Başkan Ali Engin'e geçmiş olsun telefonu

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’i hastanede ziyaret etti. 

Engin’in son durumu hakkında bilgi veren Aslanoğlu, ziyareti sırasında daha öncede Engin’in ailesiyle görüşen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayarak Engin ile görüştürdü. 

SAĞLIK DURUMU İYİ

Aslanoğlu ziyaret ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin’in yaşadığı ani rahatsızlık sevenleri olarak hepimizi korkutmuştu. Kendisini bugün tedavisinin süreceği hastanede ziyaret ettim. Sağlık durumu da morali de gayet iyi. Kendisiyle sohbet ettik. Yaşadığı rahatsızlıkta kendisini yalnız bırakmayan tüm dostlarına ve İzmirlilere teşekkürlerini iletti. Sayın başkanımızın durumu gayet iyi. Tedavisinin kısa sürede tamamlanmasını ve sağlıklı bir şekilde aramıza dönmesini bekliyoruz.

KILIÇDAOĞLU'NDAN ENGİN'E: GEÇMİŞ OLSUN

Ziyaretim esnasında Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu aradım, genel başkanımız belediye başkanımızın kendisine de geçmiş olsun dileklerini iletti, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Sayın Genel Başkanımız zaten olayın gerçekleşmesinin ardından Engin ailesini arayarak geçmiş olsun dileklerini iletmişti. Ancak belediye başkanımız tedbir amaçlı uyutulduğu için kendisiyle görüşmesi mümkün olamamıştı. Sayın belediye başkanımıza, ailesine ve tüm sevenlerine bir kez daha geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum. BÜLTEN
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.