TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kıbrıs’ın sokaklarında depremde hayatını kaybeden 35 çocuk anıldı

Türkiye’de geçen yıl meydana gelen 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden Kıbrıslı 35 sporcu çocuk için Şampiyon Melekler'e adanmış bir klip çekildi

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 15:44
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
Kıbrıs’ın sokaklarında depremde hayatını kaybeden 35 çocuk anıldı

Türkiye’de meydana gelen 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni temsil etmek üzere voleybol turnuvasına katılmak için gelen 35 Kıbrıslı sporcu hayatını kaybetmişti. Kültür Dairesi'nin destekleriyle depremde hayatını kaybeden çocuklar için, Şampiyon Melekler'e adanmış bir klip çekildi.

Klibin çekimleri, Kıbrıs'ın başkenti Lefkoşa'nın tarihi atmosferiyle bezeli Samanbahça sokaklarında gerçekleştirildi. Şarkının bestesi ve seslendirmesi Aziz Akış'a ait olan ‘Yasak Şubat’ adlı şarkının sözleri Şirin Zafer Yıldızı tarafından kaleme alındı. Şarkının aranjesi ise Kazım Özalp tarafından yapıldı. Vasfi Kuni yönetmenliğindeki klip, Fevzi Kasap'ın yapım koordinatörlüğünde hayata geçirildi. Klipte, şarkıyı seslendiren Aziz Akış'a ek olarak, oyuncu Ali Ege Kasap da yer aldı. Mart ayında tamamlanan çekimlerin ardından klip, YouTube ve diğer dijital platformlarda izleyiciyle buluşmaya başladı.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.