TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayıp mürettebatları arama çalışmaları devam ediyor

Marmara Denizi açıklarında batan Batuhan A. isimli gemide kaybolan 4 mürettebatın arama çalışmaları 10. gününde de devam ediyor. Dalgıçlar, geminin her bir metrekaresini titizlikle araştırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2024 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2024 10:17
Kaynak: İHA
Kayıp mürettebatları arama çalışmaları devam ediyor

Marmara Denizi'nin açıklarında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan bin 250 ton mermer tozu yüklü Batuhan A gemisindeki 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenine ulaşılırken, diğer 4 kişiden halen haber alınamadı. Her gün yaklaşık 500 personelin havadan, karadan ve denizden yürüttüğü arama çalışmaları, 10. gününde de hız kesmeden devam ediyor.

Arama çalışmalarında, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Sualtı Savunma (SAS) komandolarından dalgıçlar, son aramalarında geminin makine dairesinin tavanı, egzos sintine tankı, sancak bölgesi, iskele jeneratör ve baştaraflarını titizlikle araştırdılar.

Kayıp 4 mürettebatın arama çalışmaları 10. gününde hız kesmeden devam ediyor. Arama ekiplerine destek amacıyla Karacabey ve Balıkesir'in Bandırma ilçelerinden görevlendirilen balıkçı tekneleri de katkı sağlıyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.