TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kasımpaşa ile Kayserispor 27. randevuda

Trendyol Süper Lig’de Kasımpaşa ile Kayserispor, yarın oynanacak mücadeleyle birlikte lig tarihinde 27. kez karşı karşıya gelecek

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2023 07:33
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Kasımpaşa ile Kayserispor 27. randevuda

Trendyol Süper Lig’in 12. hafta maçında Kasımpaşa, yarın 13.30’da Kayserispor’u ağırlayacak. İstanbul ekibi, ligde aldığı 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 18 puan toplayarak 7. sırada yer alıyor. Kayserispor ise 5 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet sonrası elde ettiği 19 puanla 6. sırada bulunuyor.

27. randevu

Kasımpaşa ile Kayserispor, yarın oynayacakları maçla Süper Lig tarihinde 27. kez karşılaşacak. Geride kalan 26 maçta Kayserispor, rakibine 13’e 5 galibiyet üstünlüğü kurdu. Taraflar arasında oynanan 10 mücadele ise beraberlikle tamamlandı. İki ekip arasındaki en gollü maç ise 8 Mart 2020’de Kasımpaşa’da oynandı. Söz konusu mücadele lacivert-beyazlıların 5-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Aytaç Kara’dan gollerin yarısına direkt katkı

Kasımpaşa’da bu sezon ön plana çıkan isim orta saha oyuncusu Aytaç Kara oldu. Tecrübeli futbolcunun, yarın oynanacak müsabakada da lacivert-beyazlıların en büyük kozu olması bekleniyor. Geride kalan haftalarda rakip fileleri 18 kez sarsan Kasımpaşa’da Aytaç, 6 gol ve 3 asistle gollerin yarısına doğrudan katkı verdi.

Kayserispor, İstanbul takımları karşısında galibiyete hasret

Kayserispor, Süper Lig’de İstanbul ekipleriyle oynadığı son 7 mücadeleden galibiyet çıkaramadı. Sarı-kırmızılılar, İstanbul takımlarına karşı son galibiyetini 10 Nisan 2023’te Kayseri’de oynanan maçta Ümraniyespor’a karşı aldı. Geçtiğimiz sezon oynanan bu maçın ardından Kayserispor, İstanbul ekipleriyle oynadığı maçlarda Galatasaray ve Fatih Karagümrük’e mağlup olmuş, Kasımpaşa karşısında ise berabere kalmıştı.

Sarı-kırmızılılar, bu sezon İstanbul ekipleriyle oynadığı maçlarda ise Galatasaray, İstanbulspor ve RAMS Başakşehir ile berabere kaldı, Beşiktaş’a ise mağlup oldu. Kayserispor, yarın galip gelmesi halinde İstanbul ekiplerine karşı 7 maçlık galibiyet hasretine son verecek.

Çağdaş Altay düdük çalacak

Kasımpaşa ile Kayserispor arasında oynanacak müsabakada hakem Çağdaş Altay düdük çalacak. Altay’ın yardımcılıklarını Ömer Tevfik Özkoç ve Ogün Kamacı yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Adnan Deniz Kayatepe görev alacak.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Kasımpaşa, Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. tura yükseldi

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.