TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karabağlar’lı muhtarlar “Kaya” dedi

Karabağlar İlçesi’nde görev yapan muhtarlar ‘Karabağlar Muhtarlar Dayanışma Derneği’ çatısı altında bir araya geldi. Ege Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ayşe Taylan’ında hazır bulunduğu genel kurula Maliyeciler Mahallesi Muhtarı Saadet Kaya’nın listesi ile gidildi. Saadet Kaya’nın başkanlığında belirlenen yönetim ve denetim kurulunda da görev dağılımı yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2014 06:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karabağlar’lı muhtarlar “Kaya” dedi

HAMZA GÜL

Karabağlar’da görev yapan muhtarlar güçbirliği için biraraya geldi. 2009’da İzmir’in Bayraklı ile birlikte ilçesi olan Karabağlar’da eski muhtar Fahrettin Yörek başkanlığında faaliyet sürdüren ‘Karabağlar Muhtarlar Dayanışma Derneği’ nde görev değişimi yapıldı. Karabağlar Konyalı Muharrem Usta lokantasında kaynaşma kahvaltısında bir araya gelen muhtarlar kahvaltının ardından genel kurulu yaptı. Maliyeciler Mahallesi’ne 30 Mart 2014’te muhtar seçilen Saadet Kaya’nın hazırladığı tek liste ile yapılan genel kurulda Kaya’nın listesi oy birliği ile kabul edildi.  Maliyeciler Mahallesi Muhtarı Saadet Kaya burada yaptığı teşekkür konuşmasında, “Genel kurula katılan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Hazırladığım listeye verdikleri desteğe layık olabilmek için ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım hiçbir muhtarımızı ayrı tutmadan çalışma yapacağız. Bizim amacımız ben değil biz olmaktır. Bizim muhtarların içinde bulunduğu sorunları çözmek için yaptığımız bu güç birliği önümüzdeki dönemde meyvelerini verecektir. Bize destek olan Ege Muhtarlar Federasyonu yönetimine ve Genel Başkan Ayşe Taylan’a da teşekkür ediyorum. Bize gösterilen güven ve desteğe layık olacağız” dedi.

KONFEDERASYONA BAĞLANACAK

55 Mahalle 2 de köy muhtarının görev yaptığı Karabağlar’da ‘Karabağlar Muhtarlar Dayanışma Derneği’ çatısı altında biraraya gelen muhtarlar ilerki günlerde önce Ege Muhtarlar Federasyonu’na ardından da Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’na bağlanacak. Karabağlar Muhtarlar Dayanışma Derneği Genel Kurulu’na katılan Ege Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Konak, Sümer Mahallesi Muhtarı Ayşe Taylan da dernek seçimi oy birliği ile kazanan Saadet Kaya ve ekibine başarılar dileyerek, “Muhtar arkadaşlarımızın her geçen gün güçlü olabilmek adına kurdukları derneklerde bir araya gelerek federasyon ve konfederasyonumuza katılmaları gücümüze güç katmaktadır. Biz muhtarlar adına Ankara’da gece gündüz demeden çalışan Genel Başkanımız Hüseyin Akdeniz ve ekibi bizlerin bu katkıları ile daha dik durarak ilgili kurumlarla görüşmelerine bu güven duygusu ile gidiyorlar. Çünkü artık gerek merkezi hükümet gerekse de ilgili devlet kurumları karşılarında üye sayısı her geçen gün artan ve sosyal projelerle kendini gösteren Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’nun öneri ve tekliflerini daha bir ciddiyetle değerlendirmeye başladılar. Bu anlamda Konfederasyonun güçlenmesi biz muhtarların güçlenmesi demektir” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.