TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da korkunç olay: Genç avukat 11. kattan aşağı düştü

Kartal'da stajyer avukat olan genç kız, çalıştığı plazanın 11. katından düştü. Olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenen genç kızın doğum günü olduğu belirlendi. Ekipler konuya ilişkin çalışma başlattı

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2023 08:01
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
İstanbul’da korkunç olay: Genç avukat 11. kattan aşağı düştü

Olay, saat 20.30 sıralarında Kartal'da bulunan bir plazada meydana geldi. İddiaya göre, bir hukuk bürosunda çalışan stajyer avukat Kübra Nur Avcı, çalıştığı plazanın 11. katından aşağı düştü. Sesleri duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese gelen sağlık ekipleri genç kızın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, polis ekipleri ise çevrede güvenlik şeridi çekerek önlem aldı, konuya ilişkin çalışma başlattı.

Doğum günü olduğu öğrenildi

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemeler esnasında stajyer avukat Avcı'nın doğum gününde hayatını kaybettiği belirlendi. Avcı'nın cansız bedeni Adli Tıp Morgu'na götürüldü.

"Büyük bir gürültü koptu"

Konuyla ilgili konuşan mahalle sakini Serdar Şefik, "Evde oturuyorduk, büyük bir gürültü koptu. Sonra komşular aradı. Yukarıdan biri atlamış aşağı dedi. Ambulans ekipleri geldi. Vefat etmiş herhalde Allah ailesine sabır versin" dedi.

"Maalesef acı manzarayla karşılaştık"

Bir diğer vatandaş Ahmet Kaymaz ise, "Biz karşı binada oturuyoruz. Bir ses duyduk, patlama sesi gibi. Hemen cama çıktık, olay yerini gördük. Maalesef acı manzarayla karşılaştık. Üst kattan düştüğünü gördük. Cam sesi geldi. Herhalde bir yere çarpıp tekrar düşüyor. Böyle acı bir olaya şahit olduk maalesef" diye konuştu.

Avukat genç kızın cenazesi Adli Tıp Kurumundan alındı

Kartal'da çalıştığı plazanın 11. katından düşerek hayatını kaybeden stajyer avukat olan Kübra Nur Avcı’nın cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumundan alındı.

Dün akşam saat 20.30 sıralarında Kartal'da bulunan bir plazada meydana gelen olayda, iddiaya göre, bir hukuk bürosunda çalışan stajyer avukat Kübra Nur Avcı, çalıştığı plazanın 11. katından aşağı düşerek olay yerinde hayatını kaybetmişti. Kübra Nur Avcı’nın cenazesi otopsi için götürüldüğü Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemleri tamamlandı. Avcı’nın cenazesi ailesi ve yakınları tarafından Adli Tip Kurumu morgundan alındı.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- İstanbul semt pazarları

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.