TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da trafik magandası kaza yaptı: Linç girişimine polis engeli

İstanbul Kadıköy'de bir sürücünün iddia edilen "makas" manevraları sonucu iki araca çarparak kaza yapması, diğer sürücüler arasında büyük bir tepkiye neden oldu. Trafik magandasının olay yerinde sergilediği rahat tavırlar, diğer vatandaşları çıldırtırken, yaşanan tartışma anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Trafik polislerinin müdahalesiyle linç girişimi önlendi

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2024 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2024 11:09
Kaynak: İHA
İstanbul’da trafik magandası kaza yaptı: Linç girişimine polis engeli

Kadıköy'de geçtiğimiz hafta salı günü Bostancı Köprüsü altında meydana gelen olayda, bir sürücünün iddia edilen "makas" atması sonucu iki araca çarparak kaza yapması, trafikte gerilim yarattı. Kaza nedeniyle araçlarda meydana gelen yüksek maddi hasarın yanı sıra, trafik magandasının rahat tavırları diğer sürücüleri öfkelendirdi.

Olay yerine gelen trafik polisleri, vatandaşlar arasında yaşanan tartışmayı sakinleştirmek ve linç girişimini önlemek için büyük çaba sarf etti. Dakikalarca devam eden küfürler ve gergin anlar, bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı. Polis müdahalesiyle olay kontrol altına alınırken, trafik magandasının gelecekte benzer davranışlarda bulunmaması için hukuki süreç başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.