TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da feci kaza: 1 milyonluk zarar ve kayıp sürücü

İstanbul'un Şişli ilçesinde bir kamyon, normal araçların dahi zorlandığı dar sokaklara girerek, yaklaşık 10 araca çarptı ve bir aydınlatma direğini devirdi. Olay, güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, şok edici görüntülerde kamyonun hızla ilerleyip çevresindeki araçlara zarar verdiği görülüyor

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2024 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2024 10:10
Kaynak: İHA
İstanbul’da feci kaza: 1 milyonluk zarar ve kayıp sürücü

Geçen Cuma günü saat 05.40 sıralarında Şişli Halide Edip Adıvar Mahallesi'nde meydana gelen olay, mahalle sakinlerini ve araç sahiplerini dehşete düşürdü. Sabahın erken saatlerinde, dar sokaklarda dolaşan bir kamyon, otomobillerin dahi geçmekte zorlandığı bu alanlarda yol alarak yaklaşık 10 araca çarptı. Kamyonun hızla yokuş aşağıya indiği anlarda güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntüler, olayın şok edici boyutunu ortaya koydu.

Çarpmalar sonucu birçok araçta maddi hasar meydana gelirken, kamyon bir aydınlatma direğini devirerek durdu. Olayın ardından kamyon sürücüsü, hızla olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı.

1 milyona yakın hasar tespit edildi

Olayın ardından sabah işlerine gitmek için araçlarına yönelen vatandaşlar, büyük bir şok yaşadı. Yaşanan kaosun etkisiyle çevre sakinleri, polise durumu bildirerek yardım talep etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemeler sonucunda kamyonun plakasız olduğu ve sürücünün henüz bulunamadığı belirlendi. Toplamda 10 araçta meydana gelen hasarın 1 milyon liraya yaklaştığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.