TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsrail’den tehdit almıştı: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ergin Ataman’a destek telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinde yaşanan olayların ardından Panathinaikos AKTOR başantrenörü Ergin Ataman'ı arayarak "geçmiş olsun" dileğinde bulundu. Ataman'ı telefonla arayan Erdoğan, desteğini iletti

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 19:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 19:34
Kaynak: AA
İsrail’den tehdit almıştı: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ergin Ataman’a destek telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü ve Panathinaikos AKTOR Başantrenörü Ergin Ataman ile telefonda görüştü. Erdoğan, Ataman'a "geçmiş olsun" dileğinde bulundu ve destek mesajını iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telefon görüşmesi, Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Maccabi Playtika maçının ardından yaşanan gerginlikler sonrasında gerçekleşti. Olaylar, Panathinaikos AKTOR'un Maccabi Playtika'yı 95-79 mağlup etmesiyle başladı. Ataman, maç sonrası yapılan basın toplantısında yaşadığı tehdidi kamuoyuyla paylaşmıştı.

Ataman, basın toplantısında, "Maccabi'nin teknik ekibinden birisi 'İsrail'de görüşeceğiz. Siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin' dedi. Ben Ergin Ataman'ım. Panathinaikos'un hocasıyım. Türkiye Milli Takımı'nın hocasıyım. Türk vatandaşıyım. Bana hiçbir şey yapamazsınız." ifadelerini kullanmıştı. Bu olayın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ataman'ı arayarak moral verdiği ve destek mesajını ilettiği belirtildi.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.