TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İçişleri Bakanlığı personel alımı: İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman yapılacak, nasıl başvuru yapılır?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, resmi sosyal medya hesabından duyurduğu açıklamada, merkez teşkilatına 96, taşra teşkilatına ise 1512 olmak üzere toplamda 1608 lisans, ön lisans ve lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman yapılacak, nasıl başvuru yapılır?

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 11:40
Kaynak: HABER MERKEZİ
İçişleri Bakanlığı personel alımı: İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman yapılacak, nasıl başvuru yapılır?

İçişleri Bakanlığı, yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlık, merkez teşkilatına 96, taşra teşkilatına ise 1512 olmak üzere toplamda 1608 lisans, ön lisans ve lise mezunu sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Bakan Ali Yerlikaya, bu kapsamda bakanlığın her iki teşkilatına toplam 1608 sözleşmeli personel alınacağını belirtti. İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman yapılacak, nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar…

İçişleri Bakanlığı PERSONEL ALIMI

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN?

İçişleri Bakanlığı'nın duyurusuna göre, sözleşmeli büro hizmetleri, destek hizmetleri ve teknik hizmetler alanında çalışmak isteyen adaylar, 22-26 Nisan tarihleri arasında e-Devlet üzerinden sözlü sınav başvurusu yapabilecekler. Bakan Yerlikaya, sözlü sınavların 27 Mayıs-11 Haziran tarihleri arasında, bakanlığın merkezi dahil olmak üzere 8 ilde bulunan 12 komisyon tarafından gerçekleştirileceğini açıkladı.

İçişleri Bakanlığı PERSONEL ALIMI

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI HANGİ BÖLÜM MEZUNLARI BAŞVURU YAPABİLECEK?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 112 Acil Çağrı Merkezlerinde istihdam edilecek 450 Çağrı Karşılama personelinin tamamının, üniversitelerin 2 yıllık Çağrı Merkezi Hizmetleri bölümünden mezun olanlar arasından seçileceğini açıkladı. Yerlikaya, sınav duyurusunun Resmi Gazete ile bakanlık ve valiliklerin internet sitelerinden yapıldığını belirtti.

İçişleri Bakanlığı PERSONEL ALIMI

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuruları, "İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru" linki aracılığıyla e-Devlet üzerinden elektronik ortamda kabul edilecek. Başvuru duyurusu, Bakanlık web sitesinin "Duyurular" bölümünde yer alacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.