Halı sahada serinleten yenilik: Su püskürtme sistemi

Düzce'de halı saha işletmecisi, sıcak yaz günlerinde müşterileri için su püskürtme sistemi kurdu. Müşteriler, maç sırasında serinleyerek büyük beğeni topluyor. Yenilikçi uygulama, konforlu futbol deneyimi sunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 15:13
Kaynak: İHA
Halı sahada serinleten yenilik: Su püskürtme sistemi

Düzce'de bir halı saha işletmecisi, sıcak yaz günlerinde müşterilerinin rahatça futbol oynayabilmesi için ilginç bir çözüm buldu. Mesut Büyük, müşterilerinin maç sırasında serinlemesi için sahalara su püskürtme sistemi kurdu. Bu yenilikçi uygulama, müşterilerden büyük beğeni topladı.

SICAK YAZ AKŞAMLARINDA SERİNLETME

İşletmeci Mesut Büyük, su püskürtme sistemi ile müşterileri rahatlatmayı hedeflediğini belirterek, "Sıcak yaz akşamlarında, futbolseverlere elimizden geldiği kadar serinletme işlemi yapıyoruz. Talep eden müşterileri maç esnasında ıslatıyoruz. Stadyumlarda devre aralarında veya maç öncelerinde zeminlerin ıslatıldığını görüyoruz. Biz de bunu yukarıdan yapmayı istedik. Tepkiler çok güzel. Sırf bunun için gelenler oluyor. Maç 60 dakika. Maçın başında ve sonunda 3-4 dakikalık aralıklarla su püskürtme işlemi yapıyoruz" dedi.

HALI SAHA MÜŞTERİLERİ MEMNUN

Sistemden memnun kalan müşterilerden Akif Şen, bu uygulamanın onları serinlettiğini belirterek, "Islanmaktan memnun oluyoruz. Yaz günlerinde halı sahadaki bu sistem bizi bir nebze olsun rahatlatıyor. Bazen suyu fazla basıyorlar, terli olduğumuz için de sıkıntı olabiliyor ama beğendiğimiz bir uygulama. Gerçekten memnun kalıyoruz" ifadelerini kullandı.

Düzce’deki bu halı saha işletmesi, yenilikçi yaklaşımıyla müşterilerine konforlu bir futbol deneyimi sunuyor. Su püskürtme sistemi, sıcak havalarda bile futbol oynamayı keyifli hale getirerek, bölgedeki futbolseverlerin favori mekanlarından biri haline gelmeyi başardı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.