TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Geri dönüşüm tesisinde yangın: Dumanlar gökyüzünü kapladı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan atık depolama tesisinde yangın çıktı. Hıdırağa Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde, Çorlu Tren Garı'na yakın bir bölgede bulunan tesiste, bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Yangın, kağıt ve plastik atıkların bulunduğu alanda etkili oldu

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 19:11
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 19:11
Kaynak: İHA
Geri dönüşüm tesisinde yangın: Dumanlar gökyüzünü kapladı

Çorlu Tren Garı yakınlarındaki Hıdırağa Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan atık depolama tesisinde yangın çıktı. Yangın, tesiste bulunan kağıt ve plastik atıkların nedeni henüz belirlenemeyen bir şekilde alev almasıyla başladı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Olayın bildirilmesi üzerine çok sayıda itfaiye ekibi hızla bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına almaya çalışıyor. Yangının çevredeki ağaçlık alanlara sıçramaması için önlemler alındı ve bu sayede yangının yayılması önlendi.

Yangın söndürme çalışmaları devam ederken, bölgeden yükselen yoğun duman bulutu, Çorlu ilçesinin yanı sıra Ergene ilçesinden de görülebiliyor. İtfaiye ekiplerinin titizlikle çalışmalarını sürdürdüğü belirtiliyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.