TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genel af çıkacak mı? 7. Yargı Paketi'nde af yasası var mı, af gelecek mi? Genel af haberleri son durum

Af çıkacak mı sorusu, mahkum ve yakınlarını araştırmaya devam ediyor. 7. yargı paketinde infaz düzenlemesinin detayları da belli oldu. Düzenlemeye göre çocuğu hasta annelere infaz ertelemesi yapılacak. Peki, genel af çıkacak mı?

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2023 07:46
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Genel af çıkacak mı? 7. Yargı Paketi'nde af yasası var mı, af gelecek mi? Genel af haberleri son durum

Genel af çıkacak mı, af gelecek mi gibi başlıklar 7. Yargı Paketi ile netlik kazandı. Kamuoyunda genel af olarak da bilinen infaz düzenlemesi beklentileri 7. Yargı Paketi'nde olup olmadığı bir süredir merak ediliyordu. Kanunla birlikte, çocuğu hasta annelere infaz ertelemesi getirilirken, uyuşturucuyla mücadelede ağır cezalar öngörülüyor. Öte yandan haciz işlemleri hakim kararıyla olacak. Göçmen kaçakçılığı suçu artırılıyor. Öte yandan düzenlemede genel afla ilgili bir madde yer almıyor.

7. YARGI PAKETİ İLE AF ÇIKACAK MI?
Genel af beklentileri devam ederken 7. Yargı Paketi TBMM'de kabul edildi. Adalet Bakanlığı'nın çalışma yürüttüğü pakette genel afla ilgili bir madde yer almıyor.

7. YARGI PAKETİNDE NELER VAR?
7. Yargı Paketi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Kanunla birlikte, çocuğu hasta annelere infaz ertelemesi getiriliyor. Kirada arabuluculuk zorunlu oluyor. Uyuşturucuyla mücadelede ağır cezalar öngörülüyor. Haciz işlemleri hakim kararıyla olacak. Göçmen kaçakçılığı suçu artırılıyor. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.