TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep'teki afet konutları depremzedelere teslim ediliyor

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedeler için yapılan konutların anahtar teslimi süreci başladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2024 18:37
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2024 18:37
Kaynak: AA
Gaziantep'teki afet konutları depremzedelere teslim ediliyor

İslahiye Kaymakamı Mehmet Soylu, 4 Şubat 2024 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla gerçekleştirilen kura çekimlerinin ardından hak sahiplerine konut anahtarlarının dağıtımına başladıklarını duyurdu.

Afetin en çok etkilediği bölgelerden biri olan İslahiye'nin Değirmencik Mahallesi'nde inşa edilen evlerin anahtarlarını hak sahiplerine ulaştırmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Kaymakam Soylu, "İslahiye'deki hak sahiplerinin üçte ikisi, kura çekimi sonucunda 2 bin 149 kişi evlerine kavuştular. Hemen ardından planlamalarımızı yaparak, bloklar halinde ilerleyerek en kısa sürede tüm hak sahiplerine dairelerini teslim edeceğiz." dedi.

Konut anahtarını teslim alan Faruk ve Adile Gürses çifti ise büyük bir mutluluk yaşadıklarını dile getirdi. Adile Gürses, evlerini çok beğendiğini ve emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirtti.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.