TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih’te bir kadın darp edildi

Fatih’te aldığı kılıfı değiştirmek iddiasıyla bir kadın darp edildi. Kadının yerde sürüklendiği anlar tepki topladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 15:21
Kaynak: İHA
Fatih’te bir kadın darp edildi

Fatih Malta Çarşısı’nda dün meydana gelen olayda, iddiaya göre telefon ve aksesuar satan Y. Ş. isimli şahıs, telefon kılıfını değiştirmek için gelen müşteri kadın ile tartışmaya başlamış, tartışmanın büyümesi üzerine kadın, dükkân sahibi Y.Ş.’ye tokat atmış, amcasına tokat atıldığını gören A.Ü.Ş. (32) isimli şahıs ise kadını darp etmişti.

Görüntüler kamera kayıtları ile ortaya çıktı

Kadının cep telefonu kılıfını değiştirmek için gün içinde iki kez dükkâna geldiği öğrenilirken, dükkandaki tartışma anları güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kadının dükkâna geldiği A.Ü.Ş ile konuştuğu ancak bir süre sonra işyerinden ayrıldığı görülüyor. İşyeri sahibinin orada olmaması nedeniyle dükkândan ayrıldığı iddia edilirken, kadının bir süre sonra yeniden dükkâna geldiği görüntüye yansıyor. Kadının çıkan tartışmada tartaklanarak dışarı çıkarıldığı, para veren dükkân sahibi Y.Ş.’ye tokat attıktan sonra olayların büyüdüğü görülüyor. Bunun üzerine daha da sinirlenen A.Ü.Ş’nin kadını tartaklayarak dışarı çıkardığı kameraya yansıyor.

Dükkân mühürlendi

Olayın yaşandığı iş yeri, Fatih Belediyesi ekiplerince mühürlenerek faaliyetine son verildi. Dükkânın mülk sahibi olan Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, tahliye sürecini başlattı. 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.