TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih Portakal'a tepkiler sürüyor

Sözcü TV'de haber bülteni sunan ve bir haberde seslendirmeyi beğenmediğini söyleyerek eleştiride bulunan Portakal'a bir tepki de Armağan Çağlayan'dan geldi

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2023 19:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Fatih Portakal'a tepkiler sürüyor

Sözcü TV Ana Haber Bülteninin sunucusu Fatih Portakal, ana haberde sunulan bir haberdeki seslendirmeyi beğenmediğini, haberin hemen ardından canlı yayında söyledi. Üstü kapalı bir şekilde haberin seslendirmesini yapan kişiyi eleştiren Fatih Portakal, programa ismini verdiğini ve vatandaşa karşı sorumlu olduğunu ifade etti. Portakal program sırasında isyanını şu sözlerle aktardı: "Nasıl, dış sesi beğendiniz mi, he? Beğendiniz mi? Ben beğenmedim. Ben bu haberin her şeyinden sorumluyum çünkü ben bu haber bültenine adımı veriyorum. Adımı verdim bu haber bültenine. O yüzden aynı uygulamayı, şefkati, özveriyi de haberin içeriğinde de seslendirilmesinde de görmek isterim. Çünkü ben sizinle karşınızdayım. Çünkü ben bu habere adımı veriyorum. Montajından seslendirilmesine kadar her şey benim sorumluluğum. Bu sorumluluğu da maalesef üstüme alıyorum. Bu dış sesçi için de sizden özür dilerim."

GAZETECİLERDEN TEPKİ
Öte yandan Portakal'ın bu tepkisine birçok gazeteci sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi. Gazeteci Fulya Öztürk, "Zahmet etseydiniz de bültene çıkmadan önce haberi izleseydiniz.
“Adımı veriyorum bu bültene” diyorsunuz daha yayınlanan haberden haberiniz yok. Demek ki yeteri kadar özverili çalışmıyormuşsunuz siz de. Ekran önü hava cıvaaaa. Haberi okuyan kızcağız da ağlıyordur şimdi günah ya" sözleriyle tepki gösterdi.

Gazeteci Canan Kaya ise, "Çalıştığınız kanallardaki haber merkezleri olmasa, adınızın esamesi okunmaz. Deneyim, tecrübe bir hata varsa onu profesyonelce düzeltmeyi gerektirir. Çok ayıp Fatih Bey, çok ayıp!" dedi.



ÇAĞLAYAN'DAN SERT SÖZLER
Fatih Portakal'a bir tepki de Armağan Çağlayan'dan geldi. Çağlayan yaptığı açıklamada, "Kanal, yıllık bütçesinin çok büyük bir kısmını ekran yüzlerine yatırdı. Sonra ne oldu? Bütçe bitti. Bütçe bitince ne oldu? İş çalışanlara düştü. Haberi bulacaksın, bulduğun haberi çekeceksin, metnini yazacaksın, montajını yapacaksın, yetmeyecek bir de seslendireceksin" diyerek Sözcü TV'ye ve Portakal'a tepkisini dile getirdi.” HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.