TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EŞİK’ten Gülistan Doku için mücadele

Gülistan Doku için mücadele eden kadın örgütleri arasında EŞİK de yer alıyor… Platform, faillerin ve soruşturmaların kapatılmasında rolü olanların cezalandırılmaları için gerekli girişimlerin yapılmasını talep etti

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2024 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2024 14:20
Kaynak: SULTAN GÜMÜŞ KAYA
EŞİK’ten Gülistan Doku için mücadele

Gülistan Doku, 5 Ocak 2020’de şüpheli bir şekilde kayboldu. Doku’dan dört yıldır haber alınamıyor. Gülistan’ın ailesi, arkadaşları ve kadın örgütleri eylemler düzenliyor, Gülistan’ın akıbetini soruyor. Ancak “Gülistan Doku nerede?” sorusu hâlâ cevaplanamadı.

Gülistan Doku için mücadele eden kadın örgütleri arasında Eşitlik İçin Kadın Platformu (EŞİK) da yer alıyor. Yetkililere çağrıda bulunan EŞİK, “Faillerin ve soruşturmaların kapatılmasında rolü olanların cezalandırılmaları için gerekli girişimlerde bulunmaya çağırıyoruz” dedi.

eşik

BİN 461 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR!

EŞİK, X platformu üzerinden, “1461 gündür Gülistan Doku’dan haber alınamıyor. Yetkilileri ekonomik ve siyasal olarak nüfuzlu kişilerle ilgili iddiaların üzerinin kapatılmaması, olayların aydınlığa kavuşturulması, faillerin ve soruşturmaların kapatılmasında rolü olanların cezalandırılmaları için gerekli girişimlerde bulunmaya çağırıyoruz” mesajını verdi.

Kaynak: SULTAN GÜMÜŞ KAYA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.