TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya Gazetesi’nin yeni sahibi Umut Güner kimdir?

Futbol ve iş dünyasının başarılı ismi Umut Güner, Dünya Gazetesi’nin yeni sahibi oldu. Umut Güner kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2024 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2024 16:05
Kaynak: HABER MERKEZİ
Dünya Gazetesi’nin yeni sahibi Umut Güner kimdir?

Futbol dünyasındaki faaliyetleri ile tanınan iş insanı ve yönetici Umut Güner kimdir? Uzun yıllardır aktif bir şekilde iş dünyasındaki çalışmalarını sürdüren ve elde ettiği başarılar ile ilgili çevrelerin saygınlığını kazanan Umut Güner, medya sektöründe de faaliyet göstermeye başladı. Dünya Gazetesi’ni Didem Demirkent’ten satın alarak kariyerinde yeni bir döneme başlayan Umut Güner hakkında merak edilenleri, haberimizin devamında sizin için derledik.

Umut Güner kimdir?

Umut Güner, 1975 yılında Malatya’da dünyaya geldi. İş insanı ve yönetici olan Güner, kariyerine Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde Fikret Orman'la birlikte başkanlık yaparak adım attı. Mart 2012'de Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Başkanı seçilen Fikret Orman ile çalışmaya başladı. Beşiktaş'ta çeşitli görevler üstlenen Umut Güner; Pazarlama Komitesi Başkanlığı, As Başkanlık, Transfer Komitesi Başkanlığı ve Vodafone Park'ın yapımı gibi önemli projelerde aktif olarak rol aldı. Özellikle Real Madrid'den Pepe gibi önemli bir futbolcuyu hiçbir ücret ödemeden transfer etmesiyle dikkatleri üzerine çekti. Beşiktaş'taki görevleri sırasında Adriano, Aboubakar, Talisca gibi oyuncuları takıma kazandırarak başarılarına yenilerini ekledi.

Umut Güner kaç yaşında?

1975 yılında dünyaya gelen Umut Güner, 49 yaşındadır.

Umut Güner Dünya Gazetesi’nin yeni sahibi oldu

Umut Güner, son olarak 43 yıldır yayımlanan Dünya Gazetesi'ni Didem Demirkent'ten devralarak medya sektörüne adım attı. Güner'in medya dünyasında neler yapacağı ilgili çevrelerce merak konusu oldu. Umut Güner Dünya Gazetesi’nin imtiyaz sahibi olması hakkındaki düşüncelerini: “'Nezih Demirkent ismiyle özdeşleşmiş, ekonomi yayıncılığının bugün hala aktif olan pek çok büyük ismine okul olarak kucak açmış böyle bir markanın imtiyaz sahibi olmaktan gurur duyuyorum. Markanın çizgisini bozmadan daha yukarı taşıyacağımızı ifade etmek isterim. Bu gazetenin sadece geleceği değil, geçmişi de bizim için önemli” sözleriyle ifade etti.

Umut Güner evli mi?

Umut Güner, evli ve bir erkek çocuğu babasıdır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.