TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğum günü pastası mezar taşına konuldu

6 Şubat depreminde ailesiyle birlikte hayatını kaybeden Korkut Bahadır Akan'ın doğum günü pastası, yakınları tarafından mezar taşına konuldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2024 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2024 10:33
Kaynak: İHA
Doğum günü pastası mezar taşına konuldu

Turgut Reis Mahallesi'nde eski Hastane Caddesi üzerinde bulunan evlerinde 5 kişilik ailesiyle birlikte 6 Şubat depreminde yaşamını yitiren 18 yaşındaki Korkut Bahadır Akan ve ailesinin cenazeleri, depremin 4. gününde enkaz altından çıkarılarak Adıyaman Belediyesi Mezarlığı'nda toprağa verilmişti. Ailesiyle birlikte yaşamını yitiren Korkut Bahadır Akan'ın dayısı Abuzer Ürkmez ve arkadaşları, getirdikleri doğum günü pastasıyla Akan'ın mezarını ziyaret etti. Eğer yaşasaydı, 19 yaşına girecek olan Korkut Bahadır Akan'ın doğum gününü kutlayan yakınları, hüzün ve acı dolu anlar yaşadı.

Korkut Bahadır Akan'ın dayısı Abuzer Ürkmez, yüreklerinin acıyla yandığını ifade ederek, "Geçen sene depremden önce evde doğum gününü kutlamıştık. Bugün Korkut Bahadır Akan'ın doğum günü. Bu nedenle arkadaşlarıyla birlikte böyle bir şey yapmak istedik. Üzücü bir olay, keşke yaşamasaydı ama maalesef oldu." şeklinde konuştu. Korkut Bahadır Akan'ın arkadaşı Muhammed Yalçın ise, "Korkut gerçekten çok kıymetli bir insandı. Dayımızın da dediği gibi, keşke böyle olmasaydı. Bugün doğum günüydü. Geçen sene bu zamanlarda dayımın eşi ona kahverengi bir gömlek almıştı, o giymişti ve çok mutluydu. Sanırım yine mutludur, en azından öyle olmasını dilerim. Umuyorum ki hakkımızda hayırlısı olurdu. Eğer yaşasaydı, bugün 19 yaşına girecekti." şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.