TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğa yürüyüşünden dönüyorlardı: Tur otobüsü şarampole devrildi! Üniversite öğrencileri faciayı yaşadı

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde meydana gelen kazada doğa yürüyüşünden döndükleri öğrenilen üniversite öğrencilerinin içerisinde bulunduğu tur otobüsü şarampole devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 3’ü ağır toplam 12 kişi yaralandı

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 18:36
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 18:36
Kaynak: İHA
Doğa yürüyüşünden dönüyorlardı: Tur otobüsü şarampole devrildi! Üniversite öğrencileri faciayı yaşadı

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde meydana gelen acı bir olayda, üniversite öğrencilerini taşıyan bir tur otobüsü şarampole devrildi. Doğa yürüyüşünden dönen öğrenciler, yaşadıkları facia ile sarsıldılar. Kazada, ilk belirlemelere göre 3'ü ağır olmak üzere toplam 12 kişi yaralandı.

Olay, Pamukova Eskiyayla Mahallesi mevkiinde gerçekleşti. Akçay'a doğa yürüyüşü için giden ve dönüş yolunda olan üniversite öğrencilerini taşıyan 54 S 0579 plakalı tur otobüsü, henüz belirlenemeyen bir nedenle şarampole devrildi. Haberin alınması üzerine, bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Kazada, 12 kişi yaralanırken, 3'ü ağır olmak üzere diğer yaralılar çeşitli derecelerde yaralandı. Acil yardım ekipleri tarafından hızla müdahale edilen yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu trajik olay, bölgedeki güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne sererken, yetkililerin kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattığı belirtildi. Kazanın nedeni ve sorumlularıyla ilgili yapılacak olan araştırmaların ardından kamuoyuna bilgilendirme yapılması bekleniyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.