TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DİSK Emekli-Sen’den İLKSES’e plaket

DİSK Emekli-Sen Ege Bölge Temsilciliği, geleneksel ‘Birlik ve Dayanışma Yemeği’nde gazetemiz muhabirlerden Sultan Gümüş Kaya’ya plaketini takdim etti

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2023 09:39
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: GURBET YAVUKLU
DİSK Emekli-Sen’den İLKSES’e plaket

DİSK Emekli-Sen Ege Bölge Temsilciliği, geleneksel ‘Birlik ve Dayanışma Yemeği’nde üyeleriyle bir araya geldi. Aliağa’da düzenlenen organizasyonda, haberleriyle farkındalık yaratan basın mensuplarına plaketleri verildi. Aliağa’da yaşanan çevre sorunlarına ilişkin gündeme getirdiği haberler dolayısıyla gazetemiz muhabirlerinden Sultan Gümüş Kaya’ya da plaketi takdim edildi.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe’nin elinden plaketini alan Gümüş Kaya; Oksijene hasret bir ilçe: Aliağa, Bu köyde ölenlerin 10’da 8’i kanser, Cüruf ölüm üretiyor, Çaltıdere’de manzara ‘KOY’ değil, ‘BETON’, Tersane işçilerinin yaşamı ipotek altında, ‘Atıl durumda, kaldırın’ denilen köy süt sayesinde ihya oldu, Kalabak Köyü’nün kaderi ‘Ya göç et ya da eğitimden vazgeç’ haberleriyle Aliağa’daki birçok sorunu kamuoyuna duyurmuştu.

DİSK 2

SİYASETTEN SANATA BİRÇOK KATILIM

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen yemeğe bu yıl; CHP 27. Dönem İzmir Milletvekili Kani Beko, CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe, DİSK Emekli-Sen Ege Bölge Temsilcisi Sabahattin Yeşiltepe, CHP’li Aliağa Belediye Meclis Üyeleri, İYİ Parti Aliağa İlçe Yönetimi, Yeşil Sol Parti İzmir temsilcileri,  Emekli Sen Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Özkaynak, Emekli Sen Ege Bölge Baş Temsilci Yardımcısı Ahmet Levent Daşkın, Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şube Yönetimi, mahalle muhtarları ve DİSK İzmir Şubelerinin üyeleri katılım gösterdi.

KÜLLERİMİZDEN YENİDEN DOĞARIZ

Organizasyonda konuşma yapan DİSK Emekli-Sen Ege Bölge Temsilcisi Sabahattin Yeşiltepe, şunları aktardı: “Mücadele ruhumuzu yok edemediler. Direncimizi yok edemediler. Örgütlenme direncimizi kıramadılar. Önder Atatürk’ümüzü yok edemediler, edemeyecekler. Biz emek ve demokrasi mücadelesinden emekli olunmaz diyen devrimcileriz. Yok, öyle vazgeçmek, yok öyle korkmak. Ne mücadelemizden ne de inancımızdan vazgeçeriz. Bizler bir oldukça bizi kimse yenemez. Çünkü biz DİSK Emekli Sen’iz, küllerimizden yeniden doğarız. Yemeğimize ve mücadelemize hoş geldiniz. Yaşasın DİSK, yaşasın Emekli Sen.”

Emeklilerin emek mücadelesinde önemli bir rolü olan basın mensuplarına da değinen Yeşiltepe, “Aliağa basını bizleri iyi tanıyor ve tanıtıyor. Fakat İzmir’de de sesimizi duyuran biri var. Yıllardır yanımızda olan Sultan Hanım’a sonsuz teşekkür ederiz” dedi. 

Yemek programı türküler ve şiir dinletileriyle devam etti.

DİSK 3

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kozmetik uygulamalarda beklenmedik yan etkiler neden olur?

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.