TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEVA Partili Ösen’den Zafer Bayramı mesajı

DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum” dedi

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2023 12:51
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
DEVA Partili Ösen’den Zafer Bayramı mesajı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Yayınladığı mesaj şu şekilde: 

"Zaferleri ve mazisi insanlık tarihiyle başlayan kahraman ordumuzun, milletimizin tüm fertleriyle tek yürek olup, yedi cihana meydan okuduğu, tüm emperyal planları yırtıp attığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 101. Yılını büyük bir sevinç ve coşkuyla kutluyorum.

Cumhuriyetimizin her türlü engel ve zorluk karşısında kurulmasına ön ayak olan bu büyük zafer, insanlığın geçmişinde daha önce görülmemiş kahramanlıkların tarihe geçmesini sağlamıştır.

Bu büyük zafer, dünyadaki tüm otoritelerin kabul ettiği dahiyane bir kurmay zekasının ve hakkı ödenemeyecek insan emeğinin bir sonucudur.

Savaşırken bile savaşın zorunlu olmadıkça cinayet olduğunu düşünen eşsiz ve ebedi başkomutana sahip olan bir milletin, en çetin şartlarda bile zafere yürümesi elbette tesadüf değildi.

Geçmişimizden, haklılığımızdan ve dünyadaki tüm ezilmiş milletlerin gıpta ile bakmış olduğu sarsılmaz inancımızdan aldığımız güç, bugün her birimizi dünyada saygı ile tanınan bir Cumhuriyetin onurlu yurttaşları yapmıştır. Bugün kadınlar sosyal ve ekonomik hayatta varsa, çocuklarımız dünyanın en saygın üniversitelerinde eğitim alabiliyorsa, kurmuş olduğumuz şirketler küresel rakiplerine korkusuzca kafa tutabiliyorsa eğer bunda bizler için kendi canlarını hiçe sayarak mücadele eden binlerce kahramanın sonsuz hakkı vardır.

30 Ağustos, dünyada gerçekleştirilmeye çalışılan emperyalist adımlara karşı atılmış en haklı ve en yüksek sesli çığlıktır.

30 Ağustos, Anadolu coğrafyasında Anayasal düzen içerisinde ırk, din, cinsiyet ayrımı gözetmeksizin kardeşçe yaşanılacak yarınların teminatıdır, güvencesidir.

Olağanüstü şartlar altında kurulmuş olan müstesna Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlamayı heyecanla beklediğimiz bu günlerde, herkes siyasi umutsuzluk ve buhran içerisinde olsa bile bizlere bağımsız yaşama şansı veren atalarımızı, tarihimizi ve zaferlerimizi unutmadan anacağız, yaşatacağız, her şart altında bayramlarımızı kutlayacağız.

Milletimizin zaferlere alışık olduğu Ağustos ayının 30. gününde, bu kutlu zaferi bizlere armağan eden ebedi başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum.

 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun…"

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: İzmir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.