TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli'de ölümlü kaza: Ehliyetsiz gencin kullandığı lüks araç karşı şeride geçti!

Denizli'de meydana gelen feci kazada hliyetsiz genç, lüks otomobilini refüjü aşarak karşı şeride geçti. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 23:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 23:45
Kaynak: İHA
Denizli'de ölümlü kaza: Ehliyetsiz gencin kullandığı lüks araç karşı şeride geçti!

Denizli'de ehliyetsiz bir gencin direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle lüks otomobil refüjü aşarak karşı şeride geçti. Meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ağır yaralandı.

Olay, Denizli-Afyonkarahisar karayolunun Honaz ilçesi mevkisinde gerçekleşti. Şinasi T.Ç. (20) yönetimindeki 06 DFS 833 plakalı BMW marka lüks otomobil, sürücünün bir anlık dikkatsizliği sonucu kontrolden çıkarak refüjü aştı ve karşı şeride geçti. Kontrolden çıkan araç, yolun ortasında durdu ve bu esnada karşı yönden gelen SUV otomobilin çarpmasıyla büyük bir facia yaşandı.

Kazada, BMW aracının sürücüsü ve yanında yolcu olarak bulunan arkadaşı olay yerinde yara almadan çıkmayı başardı. Ancak, kazaya karışan SUV otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

KAZAYA NEDEN OLAN SÜRÜCÜ EHLİYETSİZ ÇIKTI

Denizli yönüne giden Mahmut Kezer (59) yönetimindeki 34 DIA 831 plakalı Audi marka SUV, rampadan inerken yolun ortasında duran kazalı otomobili geç fark etti ve çarpmanın etkisiyle metrelerce savruldu. Kazada Mahmut Kezer hayatını kaybetti, eşi ise ağır yaralandı.

Kaza, rampadan inerken Mahmut Kezer’in yolun ortasında duran kazalı aracı geç fark etmesiyle meydana geldi. Kezer, tüm çabalarına rağmen aracını durduramadı ve kazalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle Audi marka SUV metrelerce savruldu.

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, sürücü Mahmut Kezer ve eşi M. Kezer’e ilk müdahalede bulundu. Yapılan kontrollerde Mahmut Kezer’in olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Ağır yaralanan eşi, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından, Mahmut Kezer’in cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna gönderildi.

Kazaya neden olan Şinasi T.Ç.’nin ehliyetsiz ve 18 yaşından küçük olduğu öğrenildi. Şinasi T.Ç. ve yanındaki arkadaşı, jandarma ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Kazanın ardından karayolunda kontrollü olarak sağlanan ulaşım, hurdaya dönen araçların kaldırılmasıyla normale döndü.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.