TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizde dehşet! Deniz taksi ile kano çarpıştı: Kadının ayağı koptu

Kadıköy Kalamış açıklarında deniz taksi ve kano çarpıştı. Kanoda bulunan ve çarpışmanın etkisiyle yaralanan iki kadın hastaneye kaldırıldı. Kadınlardan birinin ayağının koptuğu öğrenildi

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 17:42
Kaynak: İHA
Denizde dehşet! Deniz taksi ile kano çarpıştı: Kadının ayağı koptu

Kadıköy Kalamış açıklarında meydana gelen deniz kazası, hızla yayılan endişe ve heyecanla yerel halkı ve yetkilileri harekete geçirdi. Saat 11.00 sularında gerçekleşen kaza, deniz taksi ile üzerinde yabancı uyruklu iki kadının bulunduğu kano arasındaki çarpışma sonucu yaşandı. İddialara göre, denizde seyir halinde olan deniz taksi, ansızın kano ile çarpıştı ve bu çarpışmanın etkisiyle iki kadın denize düştü.

Kadınlardan birinin ayağı koptu

Olay yerine yakın bir yelkenlide bulunan vatandaşlar, hızla suya atlayarak yaralı kadınları kurtardı. Ardından, Dak-Sar (Denizde Arama Kurtarma) ekipleri devreye girerek yaralıları kıyıya çıkardı. Ancak kazanın etkileri oldukça ciddiydi. Bir kadının ayağının koptuğu ve diğerinin başından yaralandığı belirlendi.

Olay yerine gelen deniz polisi ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, durumu kontrol altına almak ve yaralılara müdahale etmek için yoğun bir çaba harcadılar. Yaralılar, karada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Bu sırada polis ekipleri, deniz taksi kaptanını ifadesini almak üzere polis merkezine götürdüler.

Olayı tanıklardan biri olan Murat Kaya, yaşananları şu sözlerle anlattı: "Telsizden ihbarlar geldi. Deniz kazası oldu diye. Arkadaşlarımız hızla olay yerine intikal ettiler. Sonra ben de gittim. Bir deniz taksi ile bir kürekçi veya kanoncu çarpışmış. Yaralılar, birinin ayağı kötüydü. Ötekinin de başında bir yara var. Deniz taksisinin kaptanı ve bir yolcu denize atlamış oradan geçen tekneler yardımcı olmuş."

Kazanın detayları, soruşturmanın devam ettiği sırada netlik kazanacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.